۵ شهریور ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶

در جلسه شورای سلامت خرمشهر مطرح شد؛

تعویض نشدن فیلترهای تصفیه خانه حفار شرقی خرمشهر از سال ۸۷

تعویض نشدن فیلترهای تصفیه خانه حفار شرقی خرمشهر از سال ۸۷

خرمشهر- فیلترهای تصفیه خانه حفار شرفی خرمشهر از سال ۱۳۸۷ تعویض نشده اند و این موضوع بی شک مشکلاتی را برای مردم این شهر به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی به ریاست کاظم بهردینی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار خرمشهر در سالن شهید دورقی فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

در این جلسه گزارشی از وضعت آب شرب شهری و روستایی در خرمشهر ارائه شد که به جز کدورت و ایی.سی چهار هزار و ۲۰۰ در روستای معمره صنگور و پنج هزار و ۲۰۰ در حفار شرقی بقیه مولفه ها در محدوه مطلوب قرار داشت.

فیلترهای ناکارا در مدار تصفیه آب روستاها

رئیس اداره آبفار خرمشهر تعویض نشدن فیلترهای شنی ایستگاه های تصفیه آب حفارشرقی از ۹ سال پیش تا کنون را عامل اصلی در کدورت و ای.سی آب در این حفارشرقی اعلام کرد و گفت: فیلترهای آب باید هر دو ماه یکبار تعویض شود که از این کار به دلیل نبود بودجه از سال ۸۷ انجام نشده است.

علی حزباوی، اعتبار مورد نیاز برای رفع این مشکل را در حدود ۸۰ میلیون تومان اعلام کرد و از پیگیری موضوع در سطح استان خبر داد.

وی اظهار کرد: طی جلسه ای با حضور مدیر کل آبفار خوزستان و فرماندار خرمشهر، قرار بود دو فیلتر شنی برای حفار شرقی تهیه شود با منطقه آزاد اروند هم مکاتبات بسیاری انجام شده است اما تا کنون پاسخی به نامه های ارسالی داده نشده و این موضوع از سوی اداره کل در حال پیگیری است.

مناطقی از خرمشهر با مسئول جمع آوری زباله نامشخص

نامشخص بودن مسئولیت ارائه خدمات شهری که به تلمبار شدن زباله های در برخی مناطق در خرمشهر از جمله روستاهای دوربند شرقی و غربی برای چند روز انجامیده شده است دیگر موردی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

رئیس شورای اسلامی بخش خرمشهر در این نشست به مشکل جمع آوری پسماندهای روستای «ام تلول» اشاره کرد و گفت: ام تلول در محدوده شهری قرار گرفته اما خدماتی ازسوی شهرداری به این روستا ارائه نمی شود و چون در محوده روستایی نیست نمی توان از طریق شورا و تعاونی ها اقدام به پاکسازی کرد.

عیسی شرجی، روستای محرزی را نیز دارای مشکلی مشابه دانست و توضیح داد: از نهر یک تا نهر ۱۰ در محدوده شهری است اما تنها تا نهر پنج خدمات شهری به این منطقه ارائه می شود.

وی از کوی نیرو و کوی پلیس نیز به عنوان مناطقی که به علت نامشخص بودن اینکه مسئولیت خدمات رسانی به آنها با منطقه آزاد یا شهرداری است، مشکلات بسیاری در بحث خدمات شهری دارند هم یاد کرد و خواستار رسیدگی به این مناطق شد.

شرجی در ادامه به موضوع مشکلات پیش آمده در حفاظت از تجهیزات مدارس روستایی نیز اشاره کرد و گفت: وقتی معلمان که وظیفه فرهنگ سازی را دارند با اکراه به روستاهای دورافتاده می آیند، امر آموزش را به صورت سطحی انجام می دهند و قادر به برقراری ارتباطی صمیمانه با دانش أموزان نیستند نمی توان انتظار داشت رعایت برخی امور در میان مردم روستا نهادینه شود.

بهداشت نامطلوب مدارس خرمشهر

پرداختن به موضوع بهداشت مدارس و ارائه گزارشی از شرایط بهداشتی نامناسب مدارس خرمشهر به ویژه مدارس غرب کارون در آستانه بازگشایی مدارس از دیگر محورهایی بود که شورای سلامت شهرستان خرمشهر مطرح شد.

رئیس مرکز بهداشت خرمشهر در همین راستا اظهار کرد: همزمان با آغاز مدارس، پیک بیماری التور آغاز می شود و تنها راه انتقال این بیماری آب و غذای آلوده است.

احسان ارشاد به وضعیت بهداشتی مدارس و جمع شدن فاضلاب در محوطه برخی ازمدارس خرمشهر اشاره کرد و آن فاجعه آمیز خواند.

وی با بیان اینکه طبق شواهد سلامت اولویت نخست مردم خرمشهر نیست بر لزوم فرهنگ سازی در این راستا تاکید کرد و افزود: از شهرداری در خواست می شود که جایگاهی را برای مرکز بهداشت در نظر بگیرد تا از طریق تبلیغات محیطی فرصتی برای فرهنگسازی داشته باشد.

کمبود سرایدار

ابوالقاسم عنایه زاده معاون پرورشی آموزش و پرورش خرمشهر، کمبود نیروی سرایدار و خدمتگزار عامل افت کیفیت بهداشت مدارس خرمشهر دانست و اظهار کرد: در خرمشهر حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ مدرسه وجود دارد که تنها ۶۵ نیروی خدمتگزار و سرایدار فعالیت می کنند که برخی از این تعداد نیز در مدرسه ساکن نیستند.

وی افزود: سرقت شیرهای آب و وضع بهداشت نامناسب سرویس های بهداشتی و به طور کلی وضعیت نامناسب برخی مدارس به ویژه مدارس روستایی خرمشهر به همین دلیل است.

کد خبر 4071175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha